Bestel online

Horecamedewerker (zomerbaantje)

Voor in de bediening en/of keuken

Wil jij deze zomer(vakantie) lekker bijverdienen? Kom dan in de bediening en/of keuken van Barnies werken. We zoeken iemand vanaf 15 jaar die minimaal 8 uur per week aan de slag gaat. Ervaring is niet nodig als horecamedewerker. Dus zoek je een gezellige bijbaan die je deze zomer goed kunt combineren met andere leuke dingen? Lees dan zeker even door 👇🏻

 

Wat ga je allemaal doen?

Bij Barnies vinden we het belangrijk dat je overal inzetbaar bent. Je doet daarom ervaring in de bediening én in de keuken op. Zo kan je ontdekken wat je het leukst vindt om te doen. Uiteindelijk bepalen we in overleg waar je gaat werken. Wordt het de bediening, de keuken of een combinatie van allebei? Het is allemaal mogelijk!

 

Jouw werkdag als horecamedewerker kan dus zeer divers zijn. Van de lekkerste kipgerechten (voor)bereiden en deze serveren tot even bijpraten met onze gasten en schoonmaken. Saai is het bij Barnies nooit, en gezellig is het altijd!

 

Goed om te weten: natuurlijk is er ruimte om tussendoor op vakantie te gaan 😉 Bij onze kennismaking bespreken we samen even wat er allemaal kan.

De leukste bijbaan van Barneveld

Dit is iets voor jou, omdat…

  • Je deze zomer een bijbaan zoekt voor minimaal 8 uur per week;
  • Je één keer doordeweeks en één dag(deel) in het weekend kunt werken;
  • Je een bijbaan zoekt waarin geen dag hetzelfde is, je het gezellig met collega’s hebt en een praatje met onze gasten kunt maken;
  • En wij zouden het natuurlijk leuk vinden als je ook na de zomer bij Barnies blijft werken 👍🏼

Dit krijg je bij Barnies

  • Een salaris dat altijd hoger dan het minimumloon is. En daarnaast krijg je ook nog fooi 😁
  • Flexibiliteit, want we snappen dat je naast werken in de zomer ook andere dingen wilt doen;
  • Voor later: pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Horeca & Catering;
  • En natuurlijk een leuke baan met gezellige collega’s!

Direct solliciteren?

Super dat je ons team wilt komen versterken! Kom even binnenlopen, vul onderstaand sollicitatieformulier in of stuur een mailtje naar kip@barniesbarneveld.nl, dan hoor je snel van ons!

Solliciteren